Verhuur

Info

Let op! Wij verhuren onze lokalen buiten de zomermaanden zonder het 'kot van Bel' en het leidingslokaal bij.

Reeds vele jaren verhuren wij onze lokalen voor feesten, weekends en kampen. Ben je van de ksa, chiro of scouts en zoek je een kampplaats? Dan zijn onze terreinen iets voor jullie. Onze belangrijkste troeven zijn: een rustige en veilige omgeving, bossen, grote terreinen, ...

De terreinen zijn meer dan 1 hectare(!) groot, voorzien van goalen en basketbalveld. Ernaast en ertegenover bevinden zich nog een halve hectare bossen.

Ons leuk Berkvenhuisje bestaat uit 3 lokalen (2 grote en 1 klein) en een keuken voorzien van een ijskast, 3 gasbekkens en 2 afwasbakken.

Er is ook nog een keldertje beschikbaar, dat als koele ruimte gebruikt kan worden. Verder hebben we nog 2 bijgebouwen waarvan 1 een sanitaire blok (4 toiletten en 4 waskraantjes en 2 douches) en 1 speellokaal van 10 op 20m.

De prijs voor een nacht bedraagt 90€, voor een weekend 180€ en voor een kamp 110€ per dag. Dit alles exclusief water, gas en elektriciteit.

 

U kan ons contacteren via verhuur@ksaberkven.be

Bekijk alvast enkele foto's van onze lokalen in de rechterkkolom.

Hieronder komt u te weten waar onze lokalen zich juist bevinden.

 

Locatie

Ons adres is :

KSA Berkven Geel

Meulemaekershoef 6

2440 Geel

U rijdt vanaf de Retieseweg de Katersberg op (aan het tankstation). De Tweede straat rechts is de Meulemaekershoefstraat. Deze rijdt u door tot deze overgaat in een zandweg. Links van u bevinden zich de pleinen van KSA Berkven.

Of: U rijdt vanaf de Dr. Van De Perrestraat de katersberg op. Na ongeveer een kilometer bent u 3 vluchtheuvels gepasseerd. De eerste straat links NA de 3 vluchtheuvels is onze straat. Deze rijdt u door tot deze overgaat in een zandweg. Links van u bevinden zich de pleinen van KSA Berkven.

Google Maps:

Grotere kaart weergeven