Verhuur

Info

Let op! Wij verhuren onze lokalen buiten de zomermaanden zonder het 'kot van Bel' en het leidingslokaal bij.

Reeds vele jaren verhuren wij onze lokalen voor feesten, weekends en kampen. Ben je van de ksa, chiro of scouts en zoek je een kampplaats? Dan zijn onze terreinen iets voor jullie. Onze belangrijkste troeven zijn: een rustige en veilige omgeving, bossen, grote terreinen, ...

 

De terreinen zijn meer dan 1 hectare(!) groot, voorzien van goalen en basketbalveld. Ernaast en ertegenover bevinden zich nog een halve hectare bossen.

Ons leuk Berkvenhuisje bestaat uit 2 lokalen (2 grote en 1 kleine:het leidingslokaal)  en een keuken voorzien van een ijskast, 3 gasbekkens en 2 afwasbakken.

Er is ook nog een keldertje beschikbaar, dat als koele ruimte gebruikt kan worden. Verder hebben we nog 2 bijgebouwen waarvan 1 een sanitaire blok (4 toiletten en 4 waskraantjes en 2 douches) en 1 speellokaal van 10 op 20m.

De prijs voor een nacht bedraagt 100€, voor een weekend 200€ en voor een kamp 150€ per dag. Dit alles exclusief water, gas en elektriciteit.

 

Wij verhuren wel enkel 2 keer per maand max. in het weekend vanwege praktische redenen, uitzonderlijk kunnen wij dit desondanks toch een derde keer goedkeuren als dit toch geen hinder voor ons zou bezorgen, stuur maar een mailtje.

Indien je op een vrijdag komt, wij vergaderen gewoonlijk vrijdagavond vanaf 8 uur tot een uur of half 10 in ons "leidingslokaal". U zou hier enige lawaaihinder van kunnen ondervinden. Als je het expliciet en tijdig vraagt zullen wij een andere plaats zoeken om te vergaderen, anders gaat deze vergadering gewoon door.(Buiten de zomermaanden)

Eveneens geldt voor weekends dat onze speldag steeds doorgaat op onze terreinen (we zullen de lokalen mijden) op zaterdag tussen half 2 en half 5. (Buiten de zomermaanden)

 

 

U kan ons contacteren via verhuur@ksaberkven.be

Bekijk alvast enkele foto's van onze lokalen in de rechterkkolom.

Hieronder komt u te weten waar onze lokalen zich juist bevinden en of onze lokalen vrij zijn de periode dat u wilt, indien het vak vrij staat zijn de lokalen normaliter beschikbaar.

 

 

 

 

Locatie

Ons adres is :

KSA Berkven Geel

Meulemaekershoef 6

2440 Geel

U rijdt vanaf de Retieseweg de Katersberg op (aan het tankstation). De Tweede straat rechts is de Meulemaekershoefstraat. Deze rijdt u door tot deze overgaat in een zandweg. Links van u bevinden zich de pleinen van KSA Berkven.

Of: U rijdt vanaf de Dr. Van De Perrestraat de katersberg op. Na ongeveer een kilometer bent u 3 vluchtheuvels gepasseerd. De eerste straat links NA de 3 vluchtheuvels is onze straat. Deze rijdt u door tot deze overgaat in een zandweg. Links van u bevinden zich de pleinen van KSA Berkven.

Google Maps:

Grotere kaart weergeven