Michiel Verstappen

Een andere tweede jaars leider is Michiel of ook wel bekend op Berkven als De "Geus". Hij zit nog maar sinds de groep "De Kerels" bij Berkven maar zijn liefde en inzet voor Berkven is zeer groot. Zijn favoriete hobby is badminton en ook op muzikaal vlak is hij actief, hij speelt saxofoon en is lid van een bandje!! Je zal hem al wel eens gezien hebben, je kan er ook niet naast kijken want hij is namelijk DE grootste leider.

Cisse Vervoort

Dit jaar wordt zijn eerste jaar leiding, maar dit betekent niet dat hij er niks van af weet! Tijdens het kamp heeft hij zijn skills in leiding zijn al kunnen bewijzen en begint nu aan zijn 10de jaar op Berkven. Naast Berkven is hij vooral geïnteresseerd in auto’s dus je zal hem wel eens kunnen spotten op een rally.

 

Ferre van Roy a.k.a ‘dotje’

Op berkven staat deze knappe gast bekend als dotje. Hij zit nu 3 jaar op berkven en zal dit jaar zijn eerste jaar als leider ingaan. Dotje is een amusante jongeman die zeker geen feestje missen kan. Maar buiten de feestjes komt hij heel graag naar berkven om een leuke speldag te hebben met zijn leden.