Hendrik Eyckmans

Deze jongeman is zeker geen onbekende op Berkven, buiten het feit dat hij al van kleins af aan op Berkven zit, zit of heeft zijn halve familie ook op Berkven gezeten. Naast zijn grootste hobby Berkven tekent hij wel eens of speelt hij wel eens graag een videogame!

 

 

Michiel verstappen a.k.a.’de Geus’

Dit is Michiel of ook wel bekend op Berkven als De "Geus". Hij zit nog maar sinds de groep "De Kerels" bij Berkven maar zijn liefde en inzet voor Berkven is zeer groot. Zijn favoriete hobby is badminton en ook op muzikaal vlak is hij actief, hij speelt saxofoon en is lid van een bandje!! Je zal hem al wel eens gezien hebben, je kan er ook niet naast kijken want hij is namelijk DE grootste leider op Berkven!!!

 

Jens Daems a.k.a. 'den Djeenz'

Deze jongeman zit al sinds zijn 6 jaar op berkven en is dus geen onbekend gezicht. In zijn vrije tijd is hij terug te vinden in het jeugdhuis de Vonk waar hij graag DJ’t, en anders vind je hem terug op zijn mountainbike in de bossen van Geel. Als toekomstig schrijnwerker (6de jaar houtbewerking) zullen de speldagen zeker creatief verlopen