Hendrik Eyckmans

Deze jongeman is zeker geen onbekende op Berkven, buiten het feit dat hij al van kleins af aan op Berkven zit, zit of heeft zijn halve familie ook op Berkven gezeten. Naast zijn grootste hobby Berkven tekent hij wel eens of speelt hij wel eens graag een videogame!

 

Stijn Vrysen a.k.a. ‘den Beejsel’

Stijn, of voor ons beter bekend als Den Beejsel, is een van de nieuwe leiders op Berkven. Buiten Berkven kun je hem terugvinden in de fitness of achter zijn PlayStation. Hij begint nu nog maar aan zijn 3de jaar bij Berkven maar is vast en zeker al een graag geziene jongen binnen onze jeugdbeweging. Op school doet hij de richting wetenschappen-moderne talen aan het Sint-Dimpnacollege in Geel. Hij is een toffe kerel die er zeker en vast een energiek jaar van zal maken als eerste jaar leiding!

 

Matthias Verstappen a.k.a ‘kleine Verstappen’

Dit is Matthias. Wij kennen hem ook wel als de kleine Verstappen aangezien hij nog een oudere broer op Berkven heeft: Michiel. Matthias zit al 10 jaar bij Berkven en weet dus hoe het is om een echte berkvenner te zijn. Naast Berkven doet hij ook graag aan kajak. Je kan hem zeker en vast ook wel eens op een fuif terugvinden! Hij zal de komende jaren graag jullie nieuwe leider zijn en al zijn leden entertainen!