Seppe Vervoort a.k.a. ‘Sjeppe’

Deze knappe vent vol energie en zelfvertrouwen luistert naar de naam Seppe Vervoort beter bekend als de 'Sjeppe'. Hij zet zich al 10 jaar met al zijn enthousiasme in voor Berkven. Naast zijn grote liefde voor Berkven doet hij ook nog aan badminton en rally. Een feestje hier en daar lukt natuurlijk ook nog wel voor hem.

Mattias Brijs a.k.a ‘Brijs’

Deze knaap zit al van bij het eerste jaar als kabouter  op Berkven en kan nu aan zijn leiding carrière beginnen. Hij is dan ook een creatieve en enthousiaste leider die zijn best doet om telkens een top speldag te geven voor zijn leden.

 

Joppe Vangenechten a.k.a. 'Jobba'

Deze gedreven Berkvenner begint dit jaar aan zijn eerste jaar als leiding, beter bekend als “de sjakke” Joppe is er al van 1ste jaar kabouter bij. Hij weet dus wel wat Berkven is. In het weekend is hij soms ook te vinden als garçon in het Aardshof.. Daarnaast kan je hem ook wel is tegen komen op een fuif. Hij is een toffe, enthousiaste leider binnen berkven.

 

Tijs Callebaut a.k.a. 'Piekes'

11 jaar lang een enthousiast lid geweest van Berkven. Zijn hobby is fitness,. Zijn lievelingsgerecht is (Berkven)spaghetti, maar van wie ook niet hé. Piekes brengt graag tijd door met zijn vele vriendinnetjes, met de resterende tijd komt hij naar Berkven. Hij kijkt er heel hard naar uit om eindelijk leiding te zijn bij de tofste jeugdbeweging van het land, Berkven! Telefoonnr.: 0470/68 22 83